Hotel Sol Sipar Umag Istra Hrvatska

45.442971 13.510704

Umag

Umag, je prvi istarski grad na sjeveru nakon graničnog prijelaza sa Slovenijom. Ulaz u Istru sa sjevera inspirira šarmom, prekrasnom prirodom i raznolikošću ponude. Govorimo o Umagu, gradu sa 45 km dugom obalom i zaleđem koji sintetiziraju posebnosti čitave regije i vjerojatno je najbolji uvod u još jedno iskustvo Mediterana. Grad Umag ima zanimljivu povijest: rimsko plemstvo otkrilo je grad i odlučilo ga osvojiti kao ljetnu rezidenciju. Sjaj, sjaj i glamur toga doba još uvijek sjaji u mletačkim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi gradskih zidina i kula, ali i građevine i crkve iz razdoblja renesanse i baroka ... U zaleđu ćete pronaći prekrasna utvrđena mjesta na brežuljcima s nevjerojatnim pogledom i impresivnom prošlošću, kao i razne agroturizme s autohtonim delicijama i ljubaznim domaćinima. Umaško more kristalno čisto, plaže raznolike; pješčane, šljunčane, prirodne kamene, betonirane i pogodne za kupanje od travnja do listopada. Turizam se posljednjih godina nevjerojatno razvio, postoji širok raspon kvalitetnog smještaja, bilo luksuznih ili obiteljskih hotela, vila, apartmana ili eko-kampova. I sve u skladu s pravim duhom prirode i Sredozemlja kao nekada. U Umagu se u ljetnim mjesecima održavaju razne manifestacije, događanja, fešte za razonodu. Za mlade poznat je Sea star festival koji se održava krajem mjeseca svibnja, već duži niz godina u Umagu se u srpnju održava svjetski poznat tenis turnir ATP Croatia open Umag. Umag između ostalog nudi bogate sportske sadržaje. Možete posjetiti Muzej grada Umaga, akvarij, prošetati starom jezgrom i poznatom umaškom Digom. Okolica Umaga bogata je velikim brojem odličnih restorana koji nude riblje specijalitete, odlične kolače, pizzerie i slično.
 • Destinacija: Umag
 • Do mora: 50 m
 • Bazen: DA

Hotel Sol Sipar

Objekt Sol Sipar preuređen je 2017. godine i nalazi se uz plažu u mirnom resortu Punta, oko 1 km od centra Umaga, te ima bazen i panoramski pogled na more. Zalasci su tu nezaboravni – ništa se ne može ispriječiti između Vas i sunca! Hotel Sipar udaljen je 1 km od centra Umaga direktno na moru. SMJEŠTAJ: Hotel Sipar raspolaže s 143 sobe. Sve sobe hotela imaju sat-tv, telefon, klimu i balkon. Dio soba je prilagođen osobama s invaliditetom a dio soba je rezerviran za nepušače. GASTRO PONUDA: Uživajte u tematskim gastro večerama hotelskog restorana a opustite se i u a-la carte restoranu s vanjskom terasom na moru. SPORT I ZABAVA: Hotel Sipar raspolaže s unutarnjim bazenom i 3 vanjska bazena od čega su dva dječja bazena. Tu je i animacija i večernja zabava uz živu glazbu.

Opremljenost

 • Tenis tereni
 • Mjenjačnica
 • WI-FI
 • Unutarnji bazen
 • Fitnes
 • Vanjski bazen
 • Bar
 • Parking
Općenito
Umag - Umag je mali grad i luka na sjeverozapadnoj obali Istre. Umag je danas grad turizma i sporta, domaćin je ATP turnira. Umag su otkrili rimski plemići te ga odlučili proglasiti svojom ljetnom rezidencijom. Šarm i raskoš tih vremena vidljiv je i danas na venecijanskim kućama starogradske jezgre Umaga. I danas je Umag omiljena turistička destinacija i mjesto za odmor s izuzretnim izletničkim mogućnostima kako na moru tako i u zaleđu Umaga, kao što su planinarenje, speleologija i ostale pustolovne atrakcije. Brojni su hoteli, turistička naselja kao i privatni apartmani i vile gdje možete potražiti smještaj.
Prehrana
Restaurant
Aktivnosti
Sport i relax: Najam vodenih rekvizita, Najam bicikla, Tenis
Usluge
Beauty & Wellness: Teretana / Gym, Masaža, Ostali sadržaji: Restaurant a la carte, Aperitiv-caffe bar
Internet
Wi-Fi
Djeca
Animacija: -
Pomoćni ležaj
Da
Kucni ljubimci
Ne
Napomena
Bazen: Unutarnji, Vanjski, Opis najbliže plaže: Pješčana, Betonirana, Sadržaj najbliže plaže: Suncobrani uz nadoplatu, Ležaljke uz nadoplatu
Prijava - Odjava
14:00 h - 12:00 h

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Atrakcije u blizini

Nearby attractions comming soon!

Smještaj

Dvokrevetna soba + 2 pomoćna ležaja strana more sa balkonom, family, HB

Dvokrevetna soba + 2 pomoćna ležaja strana more sa balkonom, family, HB

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 2)

  Klimatizirano Balkon Odvojeni kreveti LED TV
  Tuš kabina Pogled na more Sef
Dvokrevetna soba classic sa balkonom i polupansionom

Dvokrevetna soba classic sa balkonom i polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano LED TV Pogled na park Balkon
  Tuš kabina Sef Odvojeni kreveti
Dvokrevetna soba s 2 pomoćna ležaja u obiteljskoj sobi s balkonom i polupansionom

Dvokrevetna soba s 2 pomoćna ležaja u obiteljskoj sobi s balkonom i polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 2)

  Klimatizirano Sef Pogled na park Tuš kabina
  Balkon LED TV Odvojeni kreveti
Dvokrevetna soba sa balkonom i polupansionom superior

Dvokrevetna soba sa balkonom i polupansionom superior

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano Pogled na park LED TV Tuš kabina
  Balkon Odvojeni kreveti Sef
Dvokrevetna soba, premium, strana more sa balkonom i polupansionom

Dvokrevetna soba, premium, strana more sa balkonom i polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Pogled na more Odvojeni kreveti Klimatizirano Balkon
  Sef LED TV Tuš kabina