Hotel Slaven Selce Kvarner (Rijeka) Hrvatska

45.152736 14.718238

Selce

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih djelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. Selce je nositelj brojnih odličja za kvalitetu ponude i uređenost mjesta, čak je četiri puta proglašeno za najuređenije turističko mjesto na Kvarneru, a 2002. godine je osvojilo prvo mjesto u akciji Hrvatske turističke zajednice “Plavi cvijet” kao najuređenije turističko mjesto na Jadranu. Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, ribarske fešte na rivi, sportski ribolov s gostima, jedriličarske regate i dr.), ronilački centar sa školom ronjenja i razni sportovi na moru. Selce može ugostiti nekoliko tisuća turista u privatnom i hotelskom smještaju, odmaralištima i dva autokampa.
 • Destinacija: Selce
 • Do mora: 50 m
 • Bazen: NE

Hotel Slaven

Ovaj simpatičan hotel smješten je preko puta glavne plaže u Selcu. Odličan izbor za obiteljski odmor. Odmah uz hotel Slaven možete se zabaviti uz mini-golf i stolni tenis, a u neposrednoj blizini djeca će sigurno uživati u spuštanju aquaganom i igrom u dječjem gradu. U sklopu hotela nalazi se i restoran “Rokan” s velikim izborom jela i pristupačnim cijenama. SMJEŠTAJ: Hotel Slaven raspolaže s 48 soba u glavnoj hotelskoj zgradi te 161 soba u paviljonima. Sve sobe imaju tuš/wc; aperitiv bar, restoran, a la carte restoran, plesna terasa, mini golf, stolni tenis, parkiralište.

Opremljenost

 • WI-FI
 • Parking
 • Sobe za nepušače
 • Ljubimci dobrodošli
 • Bar
 • Aktivnosti za djecu
 • Mjenjačnica
 • Restoran
Općenito
Selce - Selce, gradić u živopisnoj uvali nadomak Crikvenice, najjužnije je mjesto Crikveničke rivijere. Zaokružena urbana cjelina s karakterističnom arhitekturom malog primorskog ljetovališta - šetališta, uređene plaže, restorani, kafići, pizzerije, slastičarne, suvenirnice, galerije i luksuzne prodavaonice Selce čini bliskim svakome gostu željnu ugodna, ali i zabavna ljetovanja. Blaga klima omogućuje boravak u svim godišnjim dobima, zbog čega je Selce poznato i kao lječilište pogodno za liječenje srčanih, reumatskih i disajnih tegoba te fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Vama koji ste željni aktivnog odmora Selce nudi sportove na moru, školu ronjenja i turistički ribolov, a ostatak slobodnog vremena možete ispuniti posjetima folklornim manifestacijama, koncertima, likovnim izložbama i show – programima. Selce je uspjelo zadržati izgled tipičnog primorskog mjesta, dok okolni obalni pojas obiluje pješčanim plažama od kojih su dvije obilježene plavim zastavama, garancijom čistog mora i obilja dodatnih sadržaja. Selce je šetnicom povezano s Crikvenicom.
Prehrana
Restaurant
Aktivnosti
Sport i relax: Stolni tenis, Ronilački klub, Mini golf, Najam vodenih rekvizita
Usluge
Beauty & Wellness: - Ostali sadržaji: Internet, Aperitiv-caffe bar, Restaurant
Internet
Wi-Fi
Djeca
Animacija: Sportske aktivnosti
Pomoćni ležaj
Da
Kucni ljubimci
Da
Napomena
Bazen: - Opis najbliže plaže: Betonirana, Šljunčana, Sadržaj najbliže plaže: Suncobrani uz nadoplatu, Ležaljke uz nadoplatu
Prijava - Odjava
14:00 h - 10:00 h

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Atrakcije u blizini

Nearby attractions comming soon!

Smještaj

Dvokrevetna soba s polupansionom

Dvokrevetna soba s polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano Tuš kabina Pogled na park Odvojeni kreveti
  LED TV
Dvokrevetna soba strana more sa polupansionom

Dvokrevetna soba strana more sa polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano Tuš kabina Pogled na more Odvojeni kreveti
  LED TV
Dvokrevetna soba, mala, na strani more sa polupansionom

Dvokrevetna soba, mala, na strani more sa polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 0)

  Klimatizirano LED TV Tuš kabina Pogled na more
Pavilioni Slaven Dvokrevetna soba strana more sa polupansionom

Pavilioni Slaven Dvokrevetna soba strana more sa polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano Tuš kabina Pogled na more Odvojeni kreveti
  LED TV