Oglašavanje apartmana u Hrvatskoj Trevitours

Svi iznajmljivači apartmana i privatnog smještaja imaju samo jedan cilj: kako ostvariti maksimalnu popunjenost apartmana tijekom sezone, ali isto tako i za vrijeme predsezone i posezone. I mali iznajmljivači privatnog smještaja (1 – 3 apartmana) kao i oni koji imaju veći broj apartmanskih jedinica žele ostvariti optimalan booking apartmana na način da je smještaj unaprijed rezerviran za što veći broj dana kako bi se ostvarila što veća popunjenost kapaciteta i zarada.

Besplatno oglašavanje apartmana

Postoje, naravno, različiti načini i tipovi oglašavanja apartmana koje iznajmljivači mogu poduzeti. Besplatno oglašavanje apartmana na različitim regionalnim turističkim portalima obično vam neće donijeti mnogo koristi, a svakako vam neće omogućiti maksimalnu popunjenost vaših smještajnih kapaciteta. Portali koji nude besplatno oglašavanje apartmanskog smještaja obično su niskoprofitni, s vrlo lošom posjećenošću, neatraktivnim dizajnom i bez profesionalne podrške. Ako želite privući kvalitetne goste i ostvariti visoku popunjenost, tada je nužno i uložiti određena sredstva u marketing i promociju jer što vam vrijedi lijep apartman s pogledom na more ako u njemu neće biti gostiju? S obzirom na to da ste u gradnju i opremanje apartmana i drugih smještajnih jedinica do sada vjerojatno uložili desetke ili stotine tisuća eura, tada je vrlo razumno i uložiti neusporedivo manji iznos za kvalitetno oglašavanje smještaja koje će vam se višestruko isplatiti.

Oglašavanje apartmana bez provizije

Ako se pitate kako privući goste te kako iznajmiti apartmane, tada prijavite svoje smještajne kapacitete na ovom portalu jer će vaš oglas s detaljnim opisom smještaja (tekstualni opis, neograničen broj kvalitetnih fotografija, HD video, interaktivna Google karta…) vidjeti velik broj potencijalnih gostiju od kojih će neki zacijelo izvršiti rezervaciju ako im se svidi vaša ponuda. Oglašavanja je bez provizije na način da se agencija nadogradi na vaše cijene kao iznajmljivača. Dodatna prednost je i brza isplata u roku od samo nekoliko dana. Brojni oglašivači apartmana u Hrvatskoj prepoznali su ovaj portal kao mrežno mjesto gdje se najviše isplati oglašavati. Možete biti sigurni da će vam oglašavanje apartmana s našom agencijom i portalom donijeti nove goste i popunjenost smještaja na obostrano zadovoljstvo.

Turistička agencija Trevitours