Hotel Moj Mir Umag Istra Hrvatska

45.483961 13.500021

Umag

Umag, je prvi istarski grad na sjeveru nakon graničnog prijelaza sa Slovenijom. Ulaz u Istru sa sjevera inspirira šarmom, prekrasnom prirodom i raznolikošću ponude. Govorimo o Umagu, gradu sa 45 km dugom obalom i zaleđem koji sintetiziraju posebnosti čitave regije i vjerojatno je najbolji uvod u još jedno iskustvo Mediterana. Grad Umag ima zanimljivu povijest: rimsko plemstvo otkrilo je grad i odlučilo ga osvojiti kao ljetnu rezidenciju. Sjaj, sjaj i glamur toga doba još uvijek sjaji u mletačkim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi gradskih zidina i kula, ali i građevine i crkve iz razdoblja renesanse i baroka ... U zaleđu ćete pronaći prekrasna utvrđena mjesta na brežuljcima s nevjerojatnim pogledom i impresivnom prošlošću, kao i razne agroturizme s autohtonim delicijama i ljubaznim domaćinima. Umaško more kristalno čisto, plaže raznolike; pješčane, šljunčane, prirodne kamene, betonirane i pogodne za kupanje od travnja do listopada. Turizam se posljednjih godina nevjerojatno razvio, postoji širok raspon kvalitetnog smještaja, bilo luksuznih ili obiteljskih hotela, vila, apartmana ili eko-kampova. I sve u skladu s pravim duhom prirode i Sredozemlja kao nekada. U Umagu se u ljetnim mjesecima održavaju razne manifestacije, događanja, fešte za razonodu. Za mlade poznat je Sea star festival koji se održava krajem mjeseca svibnja, već duži niz godina u Umagu se u srpnju održava svjetski poznat tenis turnir ATP Croatia open Umag. Umag između ostalog nudi bogate sportske sadržaje. Možete posjetiti Muzej grada Umaga, akvarij, prošetati starom jezgrom i poznatom umaškom Digom. Okolica Umaga bogata je velikim brojem odličnih restorana koji nude riblje specijalitete, odlične kolače, pizzerie i slično.
 • Destinacija: Umag
 • Do mora: 30 m
 • Bazen: DA

Hotel Moj Mir

Nesputan odmor u intimi stoljetnih pinija… Divlje uvale, zelenilo, kristalno more… mjesto u kojem možete biti ono što doista jeste, zaklonjeni od ostatka svijeta... SMJEŠTAJ: Hotel Moj Mir raspolaže s 67 soba i 40 bungalova. Sve sobe hotela Moj Mir imaju sat-tv i telefon, kupaonicu i balkon, a dio soba je rezerviran za nepušače. Svi bungalovi hotel Moj Mir imaju SAT-TV, telefon, kupaonicu, terasu sa kaminom/bez kamina i dio bungalova je rezerviran za nepušače. GASTRO PONUDA: Hotel Moj Mir ima buffet restoran sa show-cookingom s vanjskom terasom na moru. SPORT I ANIMACIJA: U hotelu Moj Mir ima otvoreni bazen sa morskom vodom, teniski tereni sa školom za tenis, odbojka na plaži, streetbasketball, mini golf, stolni tenis te mogućnost iznajmljivanja kanua i pedalina. Hotel Moj Mir ima besplatnu animaciju i noćnu zabavu na terasi sa živom muzikom te mini klub za najmljađe.

Opremljenost

 • Parking
 • WI-FI
 • Ljubimci dobrodošli
 • Restoran
 • Bar
 • Tenis tereni
 • Aktivnosti za djecu
 • Mjenjačnica
Općenito
Umag - Umag je mali grad i luka na sjeverozapadnoj obali Istre. Umag je danas grad turizma i sporta, domaćin je ATP turnira. Umag su otkrili rimski plemići te ga odlučili proglasiti svojom ljetnom rezidencijom. Šarm i raskoš tih vremena vidljiv je i danas na venecijanskim kućama starogradske jezgre Umaga. I danas je Umag omiljena turistička destinacija i mjesto za odmor s izuzretnim izletničkim mogućnostima kako na moru tako i u zaleđu Umaga, kao što su planinarenje, speleologija i ostale pustolovne atrakcije. Brojni su hoteli, turistička naselja kao i privatni apartmani i vile gdje možete potražiti smještaj.
Prehrana
Restaurant
Aktivnosti
Sport i relax: Beach volley, Stolni tenis, Tenis, Mini golf, Najam vodenih rekvizita
Usluge
Beauty & Wellness: - Ostali sadržaji: Restaurant, Sef na recepciji
Internet
Wi-Fi
Djeca
Animacija: Plesne večeri, Mini club, Večernji program za djecu
Pomoćni ležaj
Da
Kucni ljubimci
Da
Napomena
Bazen: - Opis najbliže plaže: Stjenovita
Prijava - Odjava
14:00 h - 12:00 h

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Atrakcije u blizini

Nearby attractions comming soon!

Smještaj

Dvokrevetna soba sa balkonom i polupansionom

Dvokrevetna soba sa balkonom i polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano Tuš kabina Pogled na park Odvojeni kreveti
  LED TV Balkon
Dvokrevetna soba strana more sa balkonom i polupansionom

Dvokrevetna soba strana more sa balkonom i polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano Tuš kabina Odvojeni kreveti Balkon
  LED TV Pogled na more