Depandansa Jadran Umag Istra Hrvatska

45.442158 13.512100

Umag

Umag, je prvi istarski grad na sjeveru nakon graničnog prijelaza sa Slovenijom. Ulaz u Istru sa sjevera inspirira šarmom, prekrasnom prirodom i raznolikošću ponude. Govorimo o Umagu, gradu sa 45 km dugom obalom i zaleđem koji sintetiziraju posebnosti čitave regije i vjerojatno je najbolji uvod u još jedno iskustvo Mediterana. Grad Umag ima zanimljivu povijest: rimsko plemstvo otkrilo je grad i odlučilo ga osvojiti kao ljetnu rezidenciju. Sjaj, sjaj i glamur toga doba još uvijek sjaji u mletačkim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi gradskih zidina i kula, ali i građevine i crkve iz razdoblja renesanse i baroka ... U zaleđu ćete pronaći prekrasna utvrđena mjesta na brežuljcima s nevjerojatnim pogledom i impresivnom prošlošću, kao i razne agroturizme s autohtonim delicijama i ljubaznim domaćinima. Umaško more kristalno čisto, plaže raznolike; pješčane, šljunčane, prirodne kamene, betonirane i pogodne za kupanje od travnja do listopada. Turizam se posljednjih godina nevjerojatno razvio, postoji širok raspon kvalitetnog smještaja, bilo luksuznih ili obiteljskih hotela, vila, apartmana ili eko-kampova. I sve u skladu s pravim duhom prirode i Sredozemlja kao nekada. U Umagu se u ljetnim mjesecima održavaju razne manifestacije, događanja, fešte za razonodu. Za mlade poznat je Sea star festival koji se održava krajem mjeseca svibnja, već duži niz godina u Umagu se u srpnju održava svjetski poznat tenis turnir ATP Croatia open Umag. Umag između ostalog nudi bogate sportske sadržaje. Možete posjetiti Muzej grada Umaga, akvarij, prošetati starom jezgrom i poznatom umaškom Digom. Okolica Umaga bogata je velikim brojem odličnih restorana koji nude riblje specijalitete, odlične kolače, pizzerie i slično.
 • Destinacija: Umag
 • Do mora: 50 m
 • Bazen: NE

Depandansa Jadran

Ova depandansa sa 2 zvjezdice udaljena je 1 km od centra grada a od plaže svega 50 metara. Depandansa Jadran Umag raspolaže sa 52 jednostavno namještene sobe, sve sa balkonom koji gleda na prekrasno more ili na borovu šumu. Plaža je šljunčana, kamena i popločena. Depandansa Jadran Umag ima svoj vlastiti restoran i bar u kojem se možete opustiti. Od sportskih sadržaja gosti depandanse Jadran Umag mogu uživati u tenisu, jedrenju, surfanju, skijanju na vodi, odbojci na pijesku, vožnji biciklom, raznim zabavama za djecu i sl. koji se nalaze u sklopu naselja Punta. U sklopu naselja Punta nalaze se restorani, barovi i marketi i drugi sadržaji koji će Vaš odmor učiniti još ugodnijim.

Opremljenost

 • WI-FI
 • Parking
 • Restoran
 • Bar
Općenito
Umag - Umag je mali grad i luka na sjeverozapadnoj obali Istre. Umag je danas grad turizma i sporta, domaćin je ATP turnira. Umag su otkrili rimski plemići te ga odlučili proglasiti svojom ljetnom rezidencijom. Šarm i raskoš tih vremena vidljiv je i danas na venecijanskim kućama starogradske jezgre Umaga. I danas je Umag omiljena turistička destinacija i mjesto za odmor s izuzretnim izletničkim mogućnostima kako na moru tako i u zaleđu Umaga, kao što su planinarenje, speleologija i ostale pustolovne atrakcije. Brojni su hoteli, turistička naselja kao i privatni apartmani i vile gdje možete potražiti smještaj.
Prehrana
Restaurant
Aktivnosti
Sport i relax: -
Usluge
Beauty & Wellness: - Ostali sadržaji: -
Internet
Wi-Fi
Djeca
Animacija: -
Pomoćni ležaj
Ne
Kucni ljubimci
Ne
Napomena
Bazen: - Opis najbliže plaže: Betonirana, Sadržaj najbliže plaže: Ležaljke uz nadoplatu
Prijava - Odjava
14:00 h - 12:00 h

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Atrakcije u blizini

Nearby attractions comming soon!

Smještaj

Dvokrevetna soba sa balkonom i polupansionom

Dvokrevetna soba sa balkonom i polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 0)

  Klimatizirano Tuš kabina Balkon Pogled na more
  LED TV