Hotel Kaštel Crikvenica Kvarner (Rijeka) Hrvatska

45.171750 14.694265

Crikvenica

Crikvenica turističko odredište na Kvarneru nedaleko Rijeke. Cijela je Rivijera Crikvenica kilometrima dugo šetalište. Uzduž pitome i zelene priobalne linije nižu se zaštićene uvale, parkovi, vile i vrtovi, a u smjeru bujnog, brdovitog zaleđa staze i planinarski putovi. Gradska plaža je pješčana, tu se nalaze i šljunkovite plaža Balustrada u centru mjesta, plaža Omorika prema Dramlju i na poluotoku Kačjak. Crikveničku Rivijeru uz Crikvenicu čine mjesta Dramalj, Selce i Jadranovo. Crikvenica je poznata po obiteljskom i lječilišnom turizmu ali uz brojne kafiće i barove ne nedostaje zabave i noćnog života. Uz klubove u centru grada i Crnom molu, možete se počastiti u jednom od brojnih restorana ili pak otići na izlet brodom do obližnjeg Šila, Vrbnika ili Klimna na otoku Krku. užitak je prošetati obalom bogatom zelenilom i gradskim parkovima, te se zaustaviti u jednom od mnoštva dobrih restorana, s bogatom ponudom ribe i školjki. Na Crikvenica rivijeri ne nedostaje prilika za bavljenje sportom i sportskim aktivnostima poput jedrenja, surfanja, ronjenja ili skijanja na vodi. Također, možete ponijeti ili iznajmiti bicikl jer u okolici postoje brojne bicikllističke staze. Crikvenica se ubraja u jedno od najsunčanijih mjesta na Jadranu, sa svojih 2500 sunčanih sati godišnje pa Vas neminovno očekuje preplanuli ten.
  • Destinacija: Crikvenica
  • Do mora: 20 m
  • Bazen: NE

Hotel Kaštel

Hotel Kaštel se nalazi pokraj crikvice prema kojoj je i mjesto Crikvenica dobilo ime, a sagrađen je u nekadašnjem samostanu iz 14 st. Mijenjan tokom stoljeća, nastao je i ovaj sadašnji hotel Kaštel - star 200 godina, a još mlad i poletan jer mu more i čisti zrak daju snagu da se obnavlja i da bude utočište i odmor od današnjeg napornog života, brzine pred kojom sve nestaje, a prave vrijednosti tišine, gibanja morske površine, vjetra, valova dobrog jela i lijepe postelje su Vam na dohvat ruke. SMJEŠTAJ: Hotel Kaštel ima ukupno 74 sobe. Sve sobe hotela imaju tuš/WC, Sat-TV. Hotelski sadržaji:klimatizirani restaurant, a-la carte restaurant Stella Maris, aperitiv-bar parkiralište (s ograničenim brojem parkirnih mjesta). Veliki izbor sportskih aktivnosti pokraj hotela i na plaži.

Opremljenost

  • WI-FI
  • Parking
  • Sobe za nepušače
  • Bar
  • Restoran
  • Ljubimci dobrodošli
  • Mjenjačnica
Općenito
Crikvenica - Grad Crikvenica jedno je od najstarijih ljetovališta na Mediteranu, obilježeno blagom klimom i bujnom zimzelenom vegetacijom. Mediteransko raslinje, svjež zrak bez štetnih alergena, čisto more i plaže na kojima se vijore plave zastave odavna su Crikvenicu učinili poznatim lječilištem, koje tijekom cijele godine pruža ugodan boravak za sve uzraste. Mogućnosti smještaja u Crikvenici zaista su raznolike. Hoteli, kuće, vile, apartmani, kampovi - odaberite oblik smještaja koji vam najbolje odgovara. Pronađite smještaj prilagođen djeci, slabije pokretnim osobama, kućnim ljubimcima, prilagođen vašim hobijima i interesima.
Prehrana
Restaurant
Aktivnosti
Sport i relax: -
Usluge
Beauty & Wellness: - Ostali sadržaji: Aperitiv-caffe bar, Restaurant, TV u zajedničkim prostorijama, Internet
Internet
Wi-Fi
Djeca
Animacija: -
Pomoćni ležaj
Da
Kucni ljubimci
Da
Napomena
Bazen: - Opis najbliže plaže: Šljunčana, Sadržaj najbliže plaže: Ležaljke uz nadoplatu, Bar, Suncobrani uz nadoplatu
Prijava - Odjava
14:00 h - 10:00 h

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Atrakcije u blizini

Nearby attractions comming soon!

Smještaj