Najbolja mjesta za noćni provod u Hrvatskoj

Najbolja mjesta za noćni provod u Hrvatskoj Hrvatska je odličan odabir za savršenu destinaciju za Vaš odmor. Možete sudjelovati u vodenim sportovima, uživati u ukusnoj domaćoj kuhinji, posjetiti fantastične vinarije, sunčati se na prekrasnim plažama, pa čak i posjetiti neke poznate party destinacije.

Predstavljamo Vam 5 najboljih mjesta za partijanje kada se nađete na odmoru u Hrvatskoj.

Aquarius Zrće, Otok Pag Aquarius, dio poznatog trodnevnog Sonus Festivala, također je i dom za partijanje od 0-24. Tijekom dana možete uživati u baru na plaži u sklopu kojeg se nalazi odličan restoran, a potom u popodnevnim satima počinju nezaboravni partiji na plaži. Partiji traju tijekom cijele večeri, gdje se pronađe nešto za sve tipove partijanera. Budući da se nalazi samo 1,25 kilometra od mjesta Novalja čine ga fantastičnom party destinacijom. Put do plaže je jednostavan gdje partiji obično traju 24 sata omogućujući vam da uživate u zabavnim večerima s prijateljima ili da vidite koliko ste izdržljivi ! Klub

Papaya, Novalja Klub Papaya glasi kao jedan od najboljih klubova na plaži u Europi. Ovaj klub je domaćin nekoliko različitih festivala i evenata tokom cijele godine. Ništa ne može biti bolje od partijanja na otvorenoj plaži s nezaboravnim pogledom preko Jadrana. Isto tako, svake godine možete biti dio velikog "big beach spring break" eventa koji se održava u svibnju i traje nevjerojatna četiri dana.

Carpe Diem, Hvar Ovo mjesto je odlično za dnevna opuštanja na plaži a idealno za lude noćne provode. U Carpe Diemu možete doživjeti čarobnu vibru, kakvu biste očekivali doživjeti na Ibizi. Možete plesati i gledati zalazak sunca, uživati u nevjerojatnim clubbing sesijama pa čak uživati u glazbi od nekih najboljih svjetskih DJ-a.

Byblos, Poreč
Ako želite tulumariti u raskošnom okruženju onda je Byblos klub za Vas. Ovaj klub prvi put je otvoren u 1960, te je doživio neke transformacije u prošlosti. Sada, stvarno zadivljujući klub u rangu je s nekim od najboljih noćnih klubova u svijetu. Možete uživati uz house, elektronsku i urbanu glazbu partijajući cijelu noć od 11 navečer do 6 ujutro. Stijena Klub

Uljanik, Pula Ako ste u potrazi za malo drugačijim načinom zabave, onda je Rock Club pravo mjesto za vas. U večernjim satima se možete opustiti u baru, a zatim mjesto zaista postaje živo i rok ludnica počinje! Ovaj klub je odličan za obožavatelje svih različitih vrsta rock glazbe gdje u društvu istomišljenika možete uživati od 8 navečer do 6 ujutro! Najbolji mjesto za party mora biti Novalja iz razloga što je ona hrvatska verzija Ibize. Neizbježna je točka za ljubitelje klupske i party scene, gdje ste sigurni da ćete doživjeti iskustva koja neće nikad zaboraviti!